Társadalmi kötelezettségvállalás

A társadalmi kötelezettségvállalás a Lapp cégnél családi és ezáltal vállalati hagyomány. A vállalat telephelyei környezetében számos állami és szociális kezdeményezést és intézményt támogatunk.

DachverbandKindeV

A globalizálódás és a közösségi elv nem áll ellentétben a Lapp cégnél: A családi vállalat specifikus vállalati kultúrájának már a kezdetektől fogva része a társadalmi ügyekért történő, aktív fellépés.

A Lapp-család vállalkozóként mindig is a megbízható értékeket és elveket képviselte. A piac változásaitól, a velejáró stratégiai váltásoktól és strukturális átalakulásoktól függetlenül a Lapp cég saját vállalati kultúrájával valamennyi munkatársa és üzleti partnere számára megbízható értéket gyökeresített meg a gazdaság hétköznapjaiban.

Ezért az olyan súlyponti tevékenységek mellett, mint az Oskar Lapp Stiftung, az Oskar Lapp Akadémia vagy a Dachverband Kind e.V., a Lapp cég hagyományának része az is, hogy a világszerte megtalálható telephelyek környezetében bürokráciamentes segítséget nyújt ott, ahol erre igény mutatkozik. Ez gyakran a dolgozók kezdeményezésére történik.