Innováció

Az innováció mélyen rögzült a LAPP DNS-ében. Az Innovativitás egyike a négy vállalati alapértéknek. Az LAPP számára az innovációk generálása azt jelenti, hogy megértjük az ügyfelet, a szolgáltatási kör középpontjába helyezzük őket, és folyamatosan új, jobb megoldásokat keressünk igényeikhez. Új innovációkkal támogatjuk ügyfeleinket a megfelelő kábeltechnikai megoldások megtalálásában, és ezáltal az energia, adatok vagy információk továbbításában. Mivel küldetésünk egyértelmű: Megbízhatóan összekapcsolni a világot. Szeretnénk az első választás lenni vásárlóink ​​számára, amikor innovatív megoldásokra van szükség a csatlakozási technológia területén.


Future Lab

Futurelab

A Future Lab csapatában minden nap dolgozunk annak érdekében, hogy tovább erősítsük technológiai vezető pozíciónkat. Ehhez megvizsgáljuk a jelenlegi technológiai trendeket, és megragadjuk őket termékeink fejlesztéséhez vagy teljesen új megközelítések megvalósításához. A holnap témáival foglalkozunk, és innovatív megoldásokat dolgozunk ki ügyfeleink számára. A központi kiindulópont nekünk nem csak a legújabb technológiák és ötletek, hanem ügyfeleink kihívásai is.

IIOT

Ipari IoT

Kísérjük ügyfeleinket az IIoT és az Industry 4.0 felé vezető úton. Ehhez innovatív megoldásokat fejlesztünk ki, mint például a Predictive Maintenance Box vagy vezeték nélküli mérő- és távoli megfigyelő rendszerünk, az IoTKey®.

DC

Egyenáram

Az egyenáramú technológia hatalmas potenciállal rendelkezik az energiahatékonyság és az Ipar 4.0 irányában. Az LAPP partnereivel együttműködésben megoldásokat keres a jövő technológiájához, és aktívan részt vesz a DC Industrie 2.0 konzorciumban.

A mi munkánk

Innovatív termékeink fejlesztésében egy erős csapatra támaszkodunk. A Stage-Gate® folyamat részeként folyamatosan bővítjük termékpalettánkat új innovációkkal. Termékeinket és anyagainkat szigorú teszteknek vetjük alá a házon belüli laboratóriumunkban. A jövőorientált kísérleti- és tesztközpontunkban ezen felül ellenőrzik a gyakrolati használhatóságot és a sorozatgyártás lehetőségét is. Svájci szakértőinkkel folyamatosan kutatjuk a legmodernebb vegyületeket, amelyeket innovatív megoldások fejlesztésére használjuk ügyfeleink számára.

 

https://www.lappengineering.com/

A klasszikus Stage-Gate® eljárásunkon kívül kifejlesztettük új Innovation for Future folyamatunkat. Ez a folyamat teret ad a radikális és újszerű ötleteknek is, amelyek mentén érlelődhetnek és fejlődhetnek új termékötletek. Ezeknek az ötleteknek a technológiai fejlődés, valamint ügyfeleink mindennapi munkájuk során felmerülő problémák is kiválthatják. Ennek érdekében szoros kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel és más partnereinkkel.

IFF

Bízunk benne, hogy párbeszéldet folytathatunk Önnel a jelenlegi kihívásokról és az innovációinkról.

Vegyék fel velünk a kapcsolatot: sales(at)lapphungaria.hu

Az Ön LAPP Hungária csapata