Innováció

Az innováció mélyen rögzült a LAPP DNS-ében. Az Innovativitás egyike a négy vállalati alapértéknek. Az LAPP számára az innovációk generálása azt jelenti, hogy megértjük az ügyfelet, a szolgáltatási kör középpontjába helyezzük őket, és folyamatosan új, jobb megoldásokat keressünk igényeikhez. Új innovációkkal támogatjuk ügyfeleinket a megfelelő kábeltechnikai megoldások megtalálásában, és ezáltal az energia, adatok vagy információk továbbításában. Mivel küldetésünk egyértelmű: Megbízhatóan összekapcsolni a világot. Szeretnénk az első választás lenni vásárlóink ​​számára, amikor innovatív megoldásokra van szükség a csatlakozási technológia területén.

Future Lab

Futurelab

A Future Lab csapatában minden nap dolgozunk annak érdekében, hogy tovább erősítsük technológiai vezető pozíciónkat. Ehhez megvizsgáljuk a jelenlegi technológiai trendeket, és megragadjuk őket termékeink fejlesztéséhez vagy teljesen új megközelítések megvalósításához. A holnap témáival foglalkozunk, és innovatív megoldásokat dolgozunk ki ügyfeleink számára. A központi kiindulópont nekünk nem csak a legújabb technológiák és ötletek, hanem ügyfeleink kihívásai is.

IIOT

Ipari IoT

Kísérjük ügyfeleinket az IIoT és az Industry 4.0 felé vezető úton. Szorosan kísérjük Ügyfeleinket az IIOT és az Ipar 4.0 felé vezető útjukon. Ehhez innovatív megoldásokat fejlesztünk, mint például a Predictive Maintenance Box.

DC

Egyenáram

Az egyenáramú technológia hatalmas potenciállal rendelkezik az energiahatékonyság és az Ipar 4.0 irányában. Az LAPP partnereivel együttműködésben megoldásokat keres a jövő technológiájához, és aktívan részt vesz a DC Industrie 2.0 konzorciumban.

A mi munkánk

Innovatív termékeink fejlesztésében egy erős csapatra támaszkodunk. A Stage-Gate® folyamat részeként folyamatosan bővítjük termékpalettánkat új innovációkkal. Termékeinket és anyagainkat szigorú teszteknek vetjük alá a házon belüli laboratóriumunkban. A jövőorientált kísérleti- és tesztközpontunkban ezen felül ellenőrzik a gyakrolati használhatóságot és a sorozatgyártás lehetőségét is. Svájci szakértőinkkel folyamatosan kutatjuk a legmodernebb vegyületeket, amelyeket innovatív megoldások fejlesztésére használjuk ügyfeleink számára.

 

https://www.lappengineering.com/

A klasszikus Stage-Gate® eljárásunkon kívül kifejlesztettük új Innovation for Future folyamatunkat. Ez a folyamat teret ad a radikális és újszerű ötleteknek is, amelyek mentén érlelődhetnek és fejlődhetnek új termékötletek. Ezeknek az ötleteknek a technológiai fejlődés, valamint ügyfeleink mindennapi munkájuk során felmerülő problémák is kiválthatják. Ennek érdekében szoros kapcsolatban állunk ügyfeleinkkel és más partnereinkkel.

IFF

Bízunk benne, hogy párbeszéldet folytathatunk Önnel a jelenlegi kihívásokról és az innovációinkról.

Vegyék fel velünk a kapcsolatot: sales(at)lapphungaria.hu

Az Ön LAPP Hungária csapata