A LAPP-család

A LAPP-csoport összeköti a globális vállalati szövetséget a családi vállalkozás különleges erősségeivel. Öt jó ok arra, hogy miért válassza Ön a LAPP cég termékeit.

Ursula Ida, Andreas és Siegbert Lapp

Ursula Ida, Andreas és Siegbert Lapp

Oskar és Ursula Ida Lapp közösen megalapítják a nemzetközi piacon kiváló hírnévnek örvendő céget. Egy egyedülálló, sikeres iparvállalat alapítóiként példát mutatnak a következő generációknak, munkatársaiknak és barátaiknak.

Szorgalommal és becsvággyal, a lényeges dolgok iránti érzékkel és kitartással mindig tanúságot tettek az olyan erényekről, mint a céltudatosság, a fegyelem és az alapítói szellem – a vevők hasznára és a vállalat jövőbe mutató megerősítése érdekében.

Amikor Oskar Lapp 1987-ben elhunyt egy szívbetegség következtében, a vállalat vezetése megőrizte szellemiségét. Széles vállalkozói látókör, feltétel nélküli elkötelezettség a cég ügyei iránt és a minőséggel szemben támasztott kizárólagos igény az a hagyaték, amelyet mind a mai napig ápolunk.

Két fia, Andreas és Siegbert Lapp vették át a családi vállalat irányítását, és azóta édesanyjukkal együtt vezetik a céget. A vállalatot már gyerekkoruk óta ismerik, és tudatában vannak a felelősségteljes vállalkozás fontosságának.