Projektek a LAPP-Nál

Szakértői tanácsadás a nagyobb hatékonyság érdekében

Projektgeschaeft 1

A száloptikás hálózatok bővítése, a szélerőmű csatlakoztatása a következő transzformátorállomásra vagy vezérlővezetékek, tápkábelek lefektetése: Bízhat az LAPP projektcsapatának tanácsadói szakértelmében és teljes körű szolgáltatásában. Ez erőforrásokat takarít meg, mert Ön profitál szolgáltatásainkból és szakértelmünkből.

Nem számít, mit épít - támaszkodjon ránk: A LAPP projektcsapata támogatja Önt a kábelek, vezetékek és csatlakozási technológiák területén végzett nagyprojektjeinek sikeres megvalósításában. Együtt valósítunk meg optimális megoldásokat a projektjéhez. Részletes tapasztalatokat kínálunk minden olyan iparágban, ahol a hálózati infrastruktúrához szükséges kábeleket és vezetékeket használják.

Az Ön kompetens partnere minden projektben: Az Ön igényeihez szabott egyedi megoldásainkkal lehetőséget kínálunk a folyamatok optimalizálására. Ön mellett állunk, mint megbízható partner, erős hálózattal.

Tanácsadás és szolgáltatás világszerte

Projektgeschaeft 2

Ön bárhol is legyen – mi ott vagyunk Önnel: Felépítettünk egy világméretű logisztikai és tanácsadói hálózatot. Logisztikai szolgáltatásunk folyamatosan digitalizált logisztikai folyamatokon alapul, kifinomult és zökkenőmentes. Teszteljen minket és szolgáltatásunkat. Izgalmas projekteket és sikeres együttműködést várunk Önnel!

Üvegszálas kábel a LAPP-tól

Szélessáv kiépítése nagy távolságokra

Fenntarthatóság: Megújuló energiaforrások kiépítése

bilder projektg 1500 x 750 v16 EN

A megújuló energiák iránti igény egyre növekszik. Ezzel együtt nő a nagy teljesítményű szélerőművek és a fotovoltaikus berendezések iránti igény. Kültéri alkalmazásra és durva alkalmazási területekre tervezett kábeleink és vezetékeink megfelelnek a nagy teljesítményű hálózati infrastruktúra magas minőségi követelményeinek. A LAPP projekt csapata mindenben támogatja Önt a projektje során.

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK!

Megújuló energiák a LAPP-tól

Tudjon meg többet termékeinkről és szolgáltatásinkról a solar- és szélenergiával kapcsolatban.

Solar energia a LAPP-nál


Szélenergia a LAPP-nál