Projekt üzletág


Kímélje erőforrásait

A modern infrastrukturális projektek közös jellemzője a nagymérvű bonyolultság, a hatékonysággal és az eredményességgel szemben támasztott, egyre szigorúbb követelmények mellett. Legyen szó optikai hálózatok, vezérlővezetékek vagy tápkábelek kiépítéséről, minden téren számíthat a LAPP projektcsapatának szakértő tanácsaira és teljeskörű szolgáltatásaira.

Szakértelmünk messze túlmutat a puszta termékismereten. Az Ön projektjéhez legjobban illeszkedő megoldást Önnel közösen dolgozzuk ki és valósítjuk meg.

Szolgáltatásaink révén így Ön további előnyökhöz juthat.

CREATE NETWORKS – Project business by Lapp

Éljen átfogó szolgáltatásaink által nyújtotta lehetőséggel

A projekt teljes ideje alatt folyamatos kapcsolattartást biztosítunk szakértő kollégáinkkal, akik ismerik az Ön projektjét, az Ön speciális követelményeit, és minden kérdésben, szolgáltatásban személyesen állnak a rendelkezésére.

Az 1 kV-os kisfeszültségű, valamint a 10–30 kV-os középfeszültségű infrastrukturális projektekben is szakértő partnerként számíthat ránk.

Átfogó szolgáltatásokat nyújtunk. Önnel közösen határozzuk meg az igényeket és készítjük el a pontos menetrendet. Tisztázzuk a szállítási határidőket, a termékrészleteket, és koordináljuk a logisztikát.

CREATE NETWORKS – Project business by Lapp

Profitáljon világszerte

Logisztikai központokból és kiváló tanácsadó szakemberekből álló, globális hálózattal rendelkezünk, így Önnnek bárhol is legyen ránk szüksége, mi ott vagyunk. Szállítási szolgáltatásunk pedig egységesített, digitalizált logisztikai folyamatokra épül, ennélfogva kifinomultan és zavartalanul működik.

Teszteljen bennünket és szolgáltatásainkat. Örömmel várjuk izgalmas projektjeit, és bízunk a sikeres együttműködésben.

A LAPP projektcsapata

 

CREATE NETWORKS – Project business by Lapp