Minőség és környezetvédelem

A minőség az A és az O a sikerhez. Mert csak az elégítheti ki vevőit hosszú távon, aki kiváló minőségű termékekkel, tanácsadással és szolgáltatással mutat meggyőző teljesítményt. Ha alkalmazásában termékeinket alkalmazza, akkor rá van utalva az általunk biztosított minőségre. És ezt a minőséget garantáljuk Önnek!

service qualitaetssicherung MG 0895

A tanúsítványok biztosítják a szabványokat
A tanúsítványok biztosítják a termékekre és szolgáltatásokra vonatkozó, meghatározott szabványok betartását. Különböző fontos területeken szereztünk tanúsítványokat, hogy vevőink biztonságban érezhessék magukat velünk.


Minőségirányítás és DIN EN ISO 9001
A minőségirányítás célja a munkafolyamatok vagy üzleti folyamatok optimalizálása és továbbfejlesztése. Ennek során figyelembe vesszük az átfogó anyagi szempontokat és időtényezőket, valamint a termék- és szolgáltatásminőséget. Ide tartoznak például a kommunikációs struktúrák, a megoldási stratégiák, a vevői elégedettség, valamint a dolgozók motivációjának megtartása és növelése. De a cselekvési és munkafolyamatok standardizálása, valamint a termékek és szolgáltatások szabványai is lényegesek. A Lapp-csoport értékesítő szervezeteként az U.I. LAPP GmbH is rendelkezik minőségirányítással és már 1994 óta DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal.

KTA 1401 - tanúsítvány
Ez szabályozza az atomtechnika területén használt termékek minőségbiztosításának szervezését.

ATEX - tanúsítvány
"Atmosphère explosible”, röviden ATEX jelenti az Európai Közösség két irányelvét: 94/9/EK ATEX termékvonal és 1999/92/EK ATEX üzemi irányelvet. Az irányelv célja a robbanásveszélyes területen dolgozó személyek védelme.
Az irányelv olyan alapvető követelményeket tartalmaz, amelyek az ISO 9001 minőségirányítási rendszeren, valamint olyan különleges biztonsági követelményeken alapulnak, amelyeket a gyártónak be kell tartaniuk. Ezt egy megfelelőségértékelési eljárás biztosítja. 2003. júniusa óta kizárólag olyan készülékeket, komponenseket és védőrendszereket szabad alkalmazni, amelyek megfelelnek az ATEX 94/9/EK irányelvnek. Németországban ezt még a robbanásvédelmi rendelet is megvalósította a nemzeti jogban. Termékeink ATEX tanúsítvánnyal rendelkeznek!

Bejövő áruk ellenőrzése kiegészítő biztonságként
Azonban számunkra nem csak a hivatalos szabványoknak és tanúsítványoknak van jelentősége. Ezen túlmenően folyamatosan dolgozunk minőségünk biztosításán és fenntartásán, hogy Ön továbbra is szívesen legyen a partnerünk.
A kábelek, vezetékek és tartozékok világszerte vezető rendszerszállítójaként számunkra előtérben áll a vevők elégedettsége. Ennek biztosítására áruinkat megérkezés után szigorú és igényes, bejövő áru ellenőrzéseknek vetjük alá. Ez a legmodernebb készülékek és manuális ellenőrzési folyamatok alkalmazásával történik. A vizsgálatok lezárultáig zároljuk azokat az árukat, amelyek nem felelnek magas követelményeinknek.


Ellenőrzési tanúsítvány az Ön termékrendeléséhez
Ha Ön rendkívüli követelményeket támaszt a minőséggel és a biztonsággal szembe, akkor csekély díj ellenében még egyszer ellenőrizzük a megrendelt árut az Ön igényeinek megfelelően. Erről természetesen ellenőrzési tanúsítványt állítunk ki Önnek.