WSCAD

E-CAD termékadatok WSCAD -hoz

WSCAD Logo

A WSCAD cégeknek és vállalkozóknak kínál gyors és megbízható E-CAD megoldásokat meggyőző ár - érték aránnyal. A moduláris és méretezett Software Suite-al a felhasználóknak az elektrotechnika, kapcsoló szekrény építés, P&ID, Fluid-Technika, épület automatizálás és elektorinstalláció területéről minden eszköz rendelkezésükre áll elektromos berendezések és rendszerek projektálásához, fejlesztéséhez és dokumentálásához. A standardizálás, újrahasznosítás és automatizálás jelentősen csökkenti a tervezési és projektálási időt, a munka jobb minőségben és eredménnyel készül el. A workflow integrálás, tanácsadás, oktatás vagy a papíralapú dokumentáció digitalizálása illetve az idegen E-CAD formátumok beolvasása teszik az ajánlati csomagot teljessé.

Ha a felhasználónak lehetősége van az aktuális és ellenőrzött komponens termékadatát közvetlenül a terveibe behelyezni, sok időt tud megtakarítani és a tervezés eredményét is növelni tudja. Ezért ajánljuk fel termékeink adatait letöltésre.

www.wscaduniverse.com

Termékadataink elérhetők a wscaduniverse.com -on, az ingyenes és több mint egy millió termékadattal világszerte a legnagyobb E-CAD adatkönyvtárban a WSCAD- és EPLAN-felhasználók piacán.

WSCAD honlaphoz

Most ingyenesen letöltheti a WSCAD teljes verzióját (demo).