Egyéni megoldások

Mi a közös a Kheopsz-piramisban, egy tengeri mentőhajóban és a gépjárműgyártásban alkalmazott ipari robotban? A LAPP egyéni kábelmegoldásai!

service individuelle-loesungen MG 1203

Ha valahol a világon kábelre van szükség, akkor mi szállítjuk azt. Legyenek bármilyen összetettek és egyedülállók is az Önök elvárásai.

 

Tapasztaltszakembereink Önökkel együtt dolgozzák ki pontosan azokat a megoldásokat, amelyekre Önnek szüksége van. Az előkonfekcionált egyes értől a teljesen beépítésre kész kábel- és vezetékrendszerekig, a célzottan vevőink alkalmazására optimalizált standard kábeltől egészen a magasan specializált egyedi gyártmányokig, amelyeket technikusaink és mérnökeink vevőink igényeinek megfelelően terveznek meg és fejlesztenek. Szívesen adunk tanácsot Önnek személyesen. A helyszínen is, és leginkább már a projektek tervezési és fejlesztési szakaszában. Mert így Ön már a kezdetektől fogva profitálhat a kábeltechnológiai témákban szerzett szaktudásunkból.


A cél mindig az, hogy a lehető legjobb megoldást megtaláljuk Önnek. Ez alatt olyan termékeket és rendszereket értünk, amelyekkel Ön mind a működést és a minőséget, mind a gazdaságosságot illetően teljes mértékben meggyőző eredményeket mutathat fel.