Ethernet Patchcordok

Industiral Communication M12 family

Legyen szó irodai, vagy vezérlőszekrényben történő, vagy ipari alkalmazásokról - hálózati kommunikációja mindig jó kezekben van az LAPP adatkábeleivel. A méterben kapható kábelek mellett előre szerelt patchkábelek széles választékát is kínáljuk Önnek. Ha ez nem lenne elég, akkor az Ön igényeinek megfelelő megoldást nyújtunk.

 

Előnyei:

  • Minimalizált hiba és szerelési idő
  • Egyszerű kezelés a plug & play miatt
  • A nem állandó kapcsolat lehetővé teszi az eszköz egyszerű cseréjét.

Irodai patchkábelek

K5455 Cat.5e Office

Az irodai alkalmazásokban sem elhanyagolható a kommunikáció fontossága. A gyors és megbízható csatlakozás érdekében az irodai környezetben RJ45 irodai patch kábeleket kínálunk különböző teljesítményosztályokban, rendkívül vonzó ár / teljesítmény arány mellett. Kiválaszthatja kedvenceit számos típus, mintázat, szín és hosszúság közül.

További információ itt található.

 

 

Lite ipari patchkábelek

K5530 x

RJ45 csatlakozókkal ellátott Lite-Ipari Ethernet patch vezetékeink jól működnek a megnövekedett követelmények érdekében. Optimalizált árnyékolás, robusztus burkolatok, UV-állóság, olajállóság, felhasználás energialáncokban.

További információ itt található.

 

 

Ipari patchkábelek

Industrial Patchcords 02

ETHERLINE® márkájú Ethernet konfekcióinkat minden típusú ipari környezethez tervezték. Az ipari Ethernet kábeleket előre összeszerelték RJ45, M8 vagy M12 csatlakozókkal, és különféle hosszúságban állnak rendelkezésre a Cat.5 és Cat.6A átviteli tulajdonságokkal. Minden igényhez megfelelő megoldás áll rendelkezésünkre, nyitott végű üzemépítéshez és a területen összeszerelhető csatlakozós megoldásokhoz, valamint a plug & play patch kábelekkel történő gépgyártáshoz.

 

Előnyei:

  • Termékek az összes általános protokoll-szabványhoz (PROFINET®, EtherCAT, EtherNet / IP stb.)
  • Márkás patchkábelek a bizonyítottan magas LAPP minőségi színvonalon
  • Különböző csatlakozókombinációk és változatok

További információ itt található.

 

 

ÖLFLEX CONNECT DATA -a  testreszabott megoldás

Még mindig találja az Ön számára megfelelőt? Mi összeszereljük Önnek a kábeleket a kívánt csatlakozókkal (harmadik fél gyártói is) pontosan az Ön kívánságainak és igényeinek megfelelően. Örömmel felcímkézzük is egyedi igények szerint.

 

Felkeltette az érdeklődést?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a sales.hu.lun(at)lapp.com címen.

 

Szívesen adunk tanácsot Önnek!