eMobility

Töltőrendszer, belső összekötő vezetékek és nagyfeszültségű csatlakozók

 


A LAPP-csoport rendszermegoldásai világszerte ismertek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról. A gép- és berendezésgyártásban szerzett több mint 50 év tapasztalatából a járműgyártók és beszállítók is profitálnak, amikor az a feladat, hogy a hibrid és elektromos járművek új kihívásainak kell megfelelni.

 

A LAPP Austria GmbH úttörő az e-mobility területén: Az első vállalatok egyikeként a Lapp olyan egymáshoz illeszkedő, komplett és sorozatgyártásra kész töltőrendszert fejlesztett ki kábelekkel és dugaszoló berendezéssel együtt, amely teljesíti az új VDE szabvány előírásait. A töltőrendszert a LAPP-csoport az észak-rajna-vesztfáliai Bals Elektrotechnik GmbH-val együttműködésben fejlesztette ki.

 

Nem csak töltéskor alkalmazhatók a LAPP termékek, a hibrid és elektromos autók belsejében jelentkező újszerű követelmények számára is kínál megfelelő megoldásokat a LAPP. Az elektromotorok energiaellátáshoz a LAPP szabadalmaztatott nagyfeszültségű kábeleket kínál. Ezenkívül a vezető autóipari gyártók és beszállítók már a LAPP vezetékeit és csatlakozóit alkalmazzák a lítium-ion akkumulátorok belső csatlakozásaihoz.