Haszongépjárművek

A haszongépjárművek gyártóinak rendkívüli hatékonysági elvárásoknak kell megfelelniük. A piac ugyanis optimális megoldásokat vár el minden áron, de nem akármilyen árért. A LAPP segíti a haszongépjárművek ágazatához tartozó ügyfeleit abban, hogy megfelelhessenek ezeknek a követelményeknek.

Nem csak minőségi termékeket kínálunk, hanem ügyfeleinkkel együtt fejlődünk. Az ágazatra jellemző speciális követelmények szem előtt tartásával ügyfeleinkkel közös projektek keretében optimalizáljuk megoldásainkat és igény szerint végezzük a fejlesztést.

A haszongépjárművek ágazata igen fontos a LAPP számára. Szakkompetenciát alakítottunk ki ezen a téren és az ügyfelek rendelkezésére bocsátjuk az ehhez kapcsolódó ismeretekkel rendelkező szakembereinket.

 

Hasznos szaktudás a haszongépjármű gyártói számára

A haszongépjárművek ágazatra fordított kiemelt figyelmünknek köszönhetően jól ismerjük a piac elvárásait, valamint a szabványokat és törvényeket (pl. GGVS / ADR). Az ágazat minőségi követelményeivel és trendjeivel szintén tisztában vagyunk. Értjük az ágazati szereplők gondolkodását és ismerjük igényeiket, így nincs szükség hosszas magyarázatokra, hogy nekiláthassunk a munkának.

Az ügyfelekkel együttműködésben dolgozzuk ki azokat a kábelmegoldásokat, amelyek optimális eredményt szavatolnak – legyen szó egyedi termékekről, speciális szállítási mennyiségekről, konfekcionálásról vagy teljes körű rendszermegoldásokról.

A járműgyártás mára teljesen globalizálttá vált. A LAPP csoport globális jelenlétével mindenhol ott vagyunk, ahol szükség van ránk, így gyors kiszállítást szavatolhatunk.

Kérdések esetén szívesen állnak rendelkezésére a széles körű ágazati ismeretekkel rendelkező munkatársaink.