e-mobilitás

Töltőrendszer, belső csatlakozóvezetékek és nagyfeszültségű csatlakozók

A LAPP csoport rendszermegoldásai világszerte kimagasló minőségükről és megbízhatóságukról híresek. A gép- és berendezésgyártás terén szerzett több mint 50 éves tapasztalatunkból a járműgyártók és beszállítók is hasznot húzhatnak, amikor a hibrid és elektromos járművek által támasztott kihívásokkal kell megbirkózni.

A LAPP csoportot bátran nevezhetjük az e-mobilitás úttörőjének: a világon az elsők között fejlesztettünk ki egy egymással összehangolt alkatrészekből álló, teljes körű és sorozatgyártásra érett töltőrendszert kábelekkel és csatlakozókészülékkel, amely megfelel az új VDE-szabványnak. A töltőrendszert a LAPP Systems az észak-rajna–vesztfáliai Bals Elektrotechnik GmbH vállalattal együttműködésben fejlesztette ki.

A LAPP termékei nem csak a töltés során használhatók, hiszen a vállalat a hibrid és elektromos autók belterében felmerülő újszerű követelményekhez is rendelkezik megfelelő megoldásokkal. A villanymotorok energiával való ellátásához szabadalmaztatott nagyfeszültségű kábelezéseket kínálunk. A vezető autógyártók és beszállítók ezenkívül a LAPP vezetékeit és csatlakozóit használják a lítium-ion akkumulátor belső csatlakozásainak létrehozásához.