Ethernet kommunikáció a fő kapcsolószekrényben

applikationsbilder 1500 x 750 v22

A fő kapcsolószekrény a teljes berendezés központi vezérlőegysége. Ez kapcsolja össze az irodai szintet a különálló gép kapcsolószekrényekkel az ETHERLINE® ACCESS switchek segítségével. A fő kapcsolószekrényen keresztül folyik a terepi szinten lévő egyes gépek, valamint a vállalatirányítási rendszer és az iroda közti kommunikáció az internet irányába.

Különleges specifikációk

  • Ethernet-méteráru kábelcsatornába való fektetéshez a főkapcsoló szekrénybe történő bevezetéshez. Telepítés a helyszínen konfekcionálható RJ45 csatlakozóval.
  • Előre konfekcionált, különböző hosszúságú patch kábelek RJ45 csatlakozóval a kapcsolószekrényben a PLC, ill. a meghajtórendszerek, decentrális E/A-rendszerek, HMI, WLAN, router stb. összekapcsolásához.
  • Menedzselhető és nem menedzselhető switchek – a menedzselhető switcheket redundáns hálózatok kialakításához lehet használni és többek között átfogó diagnosztikai funkcióval rendelkeznek.
  • Tűzfal a biztonsághoz és a hálózat NAT (Network Adress Translation) segítségével történő leválasztásához. A fennmaradó céges hálózatból történő elérés korlátozását teszi lehetővé.

Alkalmazott termékek

A fő kapcsolószekrénytől a gép kapcsolószekrénye felé irányuló kommunikációhoz

A fő kapcsolószekrénytől az iroda felé irányuló kommunikációhoz:

A fő kapcsolószekrényen belüli kommunikációhoz: