Gép- és berendezésgyártáshoz

A gép- és berendezésgyártáshoz kínált kábelmegoldások vállalatunk alapítása óta egyik fő kompetenciánk. Talán nem is létezik olyan ipari alkalmazás, amelyhez még ne dolgoztunk volna ki megoldásokat.

A német gép- és berendezésgyártás kulcsfontosságú szerepet tölt be a német gazdaságban. Az ágazat továbbra is az ország egyik legnagyobb munkaadója, vezető szerepet játszik az exportban és neki köszönhető a „Made in Germany” jó híre a világban. A gépgyártásban használatos nagy teljesítményű, hatékony, megbízható és innovatív kábeltechnikai megoldások egyik legkeresettebb partnereként mi is kivesszük részünket ebből a sikerből.

Szakkompetenciák Önnek

A gép- és berendezésgyártás követelményeinek és igényeinek általános ismerete mellett stratégiai üzleti területeket határoztunk meg az elmúlt években, és szakkompetenciákat alakítottunk ki a különböző területeken. Széles körű ágazati ismeretekkel rendelkező, sokoldalú szakértőink bármely területen képesek tanácsot adni, ahol különleges szaktudásra van szükség.

Természetesen ide tartozik az automatizálástechnika is, amely kulcsszerepet tölt be az iparban, és számtalan innovációra sarkallt bennünket.

Az élelmiszer-feldolgozás erősen specializált követelményeket támaszt a kábelekkel, vezetékekkel és tartozékokkal szemben – ügyfeleink ezen a területen is számíthatnak szakértőink szaktudására.

A globalizált világban minden a hatékony logisztikai és szállítási megoldásokon alapul, amely területen szintén igen otthonosan mozgunk.

A hasznongépjárművek ágazatában elsősorban olyan megoldások keresettek, amelyek költséghatékonyan nyújtanak megfelelő minőséget – ügyfeleink nálunk megtalálják a megfelelő szakembereket.

A robottechnika a jövő egyik kulcságazata – a LAPP szakértői egyenrangú félként kezelik ügyfeleinket.