Tervezés

A jó tervezés a hatékonyan üzemeltethető gyártás alappillére. Ugyanakkor nem létezik olyan tervező, aki képes áttekinteni valamennyi korszerű alkatrész jellemzőit.

Kábeltechnikai tervezését ezért szakértő tanácsadással és pontosan megfogalmazott pályázatokkal segítjük. Ebben a kábeleket alkalmazó összes ágazat elvárásainak alapos ismerete segít bennünket.

Gyakori eset: 
hogy a kiírások és pályázatok nem megfelelő szövegezése többféle értelmezésre is lehetőséget ad. Az adat- és energiatovábbítási rendszermegoldásokat sokszor csak mellékesen tárgyalják.

Ennek lehetséges következménye: 
hogy az ügyfélnek nem optimális vagy akár rossz, az adott feladatra nem alkalmas terméket szállítanak le vagy szerelnek be. Ez ipari alkalmazás esetén üzemszünetekhez, sőt, akár a termelés teljes leállásához, a vállalati hálózatoknál pedig üzem- és kommunikációs zavarokhoz, valamint általánosságban hosszadalmas és drága javításokhoz vezethet.

A megoldás:
Már a tervezés kezdeti szakaszában kérje ki szakembereink tanácsát, és használja ki a tervezés biztonságát növelő támogatásunkat. A személyes tanácsadáson kívül számos műszaki szempontból helyesen megfogalmazott pályázati szöveget, valamint sok egyéb dokumentumot (pl. eCAD Solutions) kínálunk letöltésre.

Előnyök:
Tervezőként az Ön szempontjából lényeges méretezési és tervezési feladatokra összpontosíthat. A rutin feladatok minimálisra csökkennek, könnyebbé válik az adat- és energiaátvitel szabványos megvalósítása. A helyesen megfogalmazott pályázati kiírások szavatolják a tökéletes tervezést és kivitelezést.

Szívesen segítjük tanácsainkkal:
Az összetett tervezési folyamathoz kapcsolódó bármilyen kérdés – a tanácsadástól a kiválasztáson át a projekt lezárásáig – esetén szívesen állnak rendelkezésére széles körű ágazati ismeretekkel rendelkező munkatársaink. Naprakészen és átfogóan tájékoztatjuk a legújabb energia- és adatelosztási szabványokról és trendekről. Számunkra természetes az adott létesítményhez és alkalmazáshoz igazodó tanácsadás.

 

A pályázati szövegeket a következő formátumokban töltheti le:

•GAEB 90

•GAEB 2000

•RTF

•TXT

•Ö-Norm (Ausztria)

•SIA (Svájc)

 

Szaktanácsadóink szívesen válaszolnak kérdéseire.