Energiaellátás

Bárhol is állítsák elő az elektromos áramot, mindenhol szükség van olyan kábelekre, amelyek célzottan a felhasználás helyére szállítják azt. Az energiaágazat számára kifejlesztett kábeltechnika mindig is a LAPP egyik legfontosabb üzletága volt.

energy suppliers

Igen járatosak vagyunk a hatékony energiatovábbításra és -elosztásra szolgáló kábelek területén, ezért már sok-sok éve az energiaágazat egyik keresett partnere vagyunk világszerte.

A gyártói és ágazati kompetencia kombinációja.
Ügyfeleink nagyra becsülik szerteágazó ágazati ismereteinket, a minden követelményt felölelő átfogó szállítási programunkat és termékeink folyamatos továbbfejlesztését.

A legkorszerűbb gyártási eljárások és a Földet behálózó logisztikánk gyors kiszállítást biztosít. Termékeink határok nélküli használhatóságát globális engedélyekkel és tanúsítványokkal szavatoljuk, még atomenergetikai létesítményekhez is.

Termék- és szolgáltatásminőség
Az egyik legjobb minőséget nyújtjuk a világon, és azt folyamatosan továbbfejlesztjük, amihez természetesen az állandó folyamatellenőrzés és -fejlesztés is hozzátartozik.

Ezenkívül átfogó szolgáltatásokat nyújtunk a hálózati elemek számára kifejlesztett kábelekhez és vezetékekhez, valamint a zavartalan energiaellátáshoz kapcsolódóan, hogy Ön költségeket takaríthasson meg.

Kérdések esetén szakértőink szívesen állnak rendelkezésére.