Érvezetékrendező megoldások bevezető áron

HU big picture single core systems 1500 x 750

A 2020. november 1. és december 20. közötti időszakban érvezetékrendező megoldásainkat különleges áron vásárolhatja meg. Tökéletes megoldás a vezetékek tárolására, szállítására és feldolgozására. Vásároljon most promóciós termékeket és kapjon 5-10% kedvezményt.

Gyakran előfordul, hogy a vezetékkartonokat nem megfelelően rendezik el a munkahelyen. Ezek aztán láb alatt vannak, és fennáll annak a veszélye, hogy Ön vagy kollégái elbotlanak rajtuk. A munkavédelem ekkor már nem garantált maradéktalanul.

Ha azután kihúzza a vezetéket a dobozból a telepítéshez, elkerülhetetlen a spirál képződése. Itt óvatosnak kell lenni, különben keletkezik egy törés vagy csavarodás, amelyet vagy ki kell egyenesíteni, vagy ki kell vágni.

A vezetékkocsiban történő felfüggesztés, vagy egy TRONIC modulban történő tárolás megkönnyíti a szállítást és a fel-, illetve lecsévélést.  A vezetékeket így rendezetten és védve tárolhatjuk. A modulokat akassza fel a tároló kocsin kialakított helyre, vagy fektesse a műhelykocsira vagy a munkaasztalra. Sok ügyfél a modulokat a kapcsolószekrényre is felhelyezi a huzalozáshoz. Az egyes vezetékek így mindig rendben vannak, és a munkafelület szabad és rendezett.

Egy TRONIC modul mindig két vezetékbox-ot tartalmaz. Ezeket optimálisan megtöltheti egyedi kiszerelésű vezetéktekercseinkkel. Ezáltal a rendszer megkönnyíti a kezelést és a tárolást.

Érvezetékmegoldások a LAPP-tól

A LAPP vezetéktekercsekhez két alaprendszer áll az Ön rendelkezésére: TRONIC Box vagy TRONIC Modul különböző kocsimegoldásokkal és vezetékkapacitással.

10% kedvezmény a TRONIC Érvezetékrendező megoldásokra*

85001632

A TRONIC érvezető box tökéletes megoldás az egyes vezetékek tárolására, szállítására és feldolgozására. A TRONIC érvezető boxot általában megfelelő vezetékkocsival együtt használják.

Kapacitás: 1 tekercs

Passzoló vezetékkocsi boxokkal együtt:

TRONIC Modul megoldások

85001625

A TRONIC modul két TRONIC Érvezető Box-ból áll, amelyek egy keretbe vannak csatlakoztatva. A TRONIC modulok a keretük révén egymásra illeszthetőek és megkönnyítik a lecsévélést. Ezzel együtt kompatibilisek a 6 x 2 és 18 x 2 típusú vezetékkocsikkal is.

Kapacitás: 2 tekercs

Passende Einzeladerwagen inklusive Boxen:

5% a TRONIC-hoz illeszkedő egyedi kiszerelésű tekercsekre*

A munkaráfordítás csökkentése érdekében egyedi kiszerelésű vezetéktekercseket kínálunk, amelyek tökéletesen kihasználják a TRONIC megoldásaink kapacitását. Ezáltal a box-ok optimálisan használhatóak lesznek és nem kell állandóan újratölteni őket.

 

* A promóció feltételei: minden vásárló 10% kedvezményt kap a fent felsorolt ​​TRONIC érvezetékes megoldásokból, valamint 5% -ot a fent említett egyedi vezetékkiszerelésekből november 1. és december 20. között. A kedvezmény nem vonatkozik azokra a vásárlásokra, amelyek már megtörténtek, vagy csereárura, és nem vonhatók össze más kedvezményekkel vagy utalványokkal. Az LAPP Austria GmbH fenntartja a jogot a kampány korai befejezésére. Általános szerződési feltételeink érvényesek.