Koronavírus: A LAPP LA EMEA Önért dolgozik teljes gőzzel

Matthias Lapp
CEO, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet, Afrika (LA EMEA)

Matthias Lapp CEO, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet, Afrika (LA EMEA)

Tisztelt Ügyfelünk, kedves Barátaink,

 

Valamennyi LAPP munkatársam nevében remélem, hogy Ön és hozzátartozói biztonságban vannak és egészségesek ezekben az időkben.

 

Ki gondolta volna néhány héttel ezelőtt, hogy hamarosan üzleti leveleket kezdünk ilyen mondatokkal? Azóta sok minden megváltozott. Határok kerültek részlegesen lezárásra szerte a világon, a legtöbb ország korlátozta nyilvános életét, és a globális gazdaság is jelentősen lelassult. A koronavírus mindent megváltoztatott egy pillanat alatt.

 

Azért írok, hogy tudassam Önnel, mindez milyen kihatással van a LAPP-ra.

 

Nemzetközi ellátási láncunknak és a globális jelenlétünknek köszönhetően a koronavírus első hatásait már a kitörés korai szakaszában, Ázsián kívül is  érzékeltük. Erre reagálva február közepén felállítottunk egy koronavírus munkacsoportot a LA EMEA régióhoz (Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet, Afrika), amely azóta lehetővé tette számunkra, hogy hatékonyan reagáljunk a fejleményekre.

 

Munkatársaink biztonságának biztosítása és az Ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatás fenntartása ugyanakkor kiemelt prioritásunk. Ennek érdekében korán bevezettük a megfelelő intézkedéseket, úgy mint szigorú társadalmi távolságtartási szabályok, otthoni iroda mindenki számára, aki otthoni munkavégzésre képes, valamint számos higiéniai intézkedés a termelésben és a logisztikában.

 

Ezek az intézkedések, valamint az erőteljes, decentralizált ellátási lánc, amely több csomóponti raktárral és nagy készletekkel rendelkezik, lehetővé tette számunkra, hogy azóta teljes mértékben fenntartsuk működésünket és szolgáltatásainkat. Ezért büszkén mondhatom: az LAPP teljes mértékben szállításképes.

 

Ennek ellenére a megszakadt globális logisztikai láncok és az egyes LAPP-vállalatok nemzeti intézkedések miatti átmeneti bezárása a jövőben befolyásolhat bennünket. Ezért kérjük a megértését, ha szállítói teljesítményünkben mégis késések merülnének fel.

 

Megígérem, hogy mi a LAPP-nál mindannyian keményen dolgozunk az Ön igényeinek kielégítése és az ehhez a rendkívüli helyzethez való alkalmazkodás érdekében.

 

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunk ismert kapcsolattartójával. Természetesen éjjel-nappal ellenőrizheti a termékek elérhetőségét, megrendeléseinek státuszát e-shop rendszerünkben, ahol a szállítási állapotot is nyomon tudja követni.

 

Kívánom, hogy maradjon egészséges és biztonságban élje át ezeket a nehéz időket!

 

Szívélyes üdvözlettel:

Matthias Lapp
CEO, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet, Afrika (LA EMEA)

 

2020. április 16-tól


A GYIK válaszokat és tippeket tartalmaz a legfontosabb vevői kérdésekre is.

 

További COVID-19 információkat itt találhat: www.koronavirus.gov.hu

Itt talál további információkat.