COVID-19: Lehetséges szállítási nehézségek

Állapot: 2002.05.18

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Minden intézkedést megtettünk, hogy szolgáltatási színvonalunkat és a szállítási határidőinket a Koronavírussal összefüggő aktuális nehézségek ellenére tartani tudjuk. Rugalmas folyamataink ezidáig lehetővé tették, hogy reagáljunk a kereskedelemben és logisztikában megjelenő korlátozó tényezőkre és azonnali intézkedéseket hozzunk.

Az európa szerte megnövekedett határellenőrzések, továbbá a szomszédos országok határlezárásai sajnos kihatnak a mi kiszállításainkra is. Ezért sajnos azzal számolunk, hogy a beszerzési folyamatokban a következő napokban késés várható. Így sajnos a kiszállítás pontos dátumát nem tudjuk garantálni.

A gyártóegységek lezárása az érintett országokban nincsen hatással a raktárkészletünkre. Raktárkészletünk úgy mint eddig is, rendelkezésükre áll. Figyelemmel kísérjük a további fejleményeket, ha mégis ellátási nehézségek adódnának, akkor megkeressük Önt az adott megrendelés kapcsán!

Kérjük, informáljon minket, amennyiben az árufogadás az önök részéről szünetelne, annak érdekében, hogy aktuális szállítmányait a megfelelő módon koordinálhassuk.

Ennek jegyében kérjük szíves türelmét is, amennyiben a megrendelt áru a kívánt időpontban nem érkezik meg. Mindnyájunkat kihívás elé állít az aktuális helyzet, de mindent megteszünk, hogy munkafolyamatainkat az aktuális helyzethez igazítsuk.

A cégen belül kibővítettük intézkedéseinket és dolgozóink védelmében home office-t vezettünk be. Így szeretnénk a koronavírus további terjedését megállítani és a fertőzést megakadályozni.

 

Továbbra is rendelkezésére állunk: kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, ha kérdése van!

Továbbra is elérhetőek vagyunk telefonon hétfőtől péntekig 8:00-12:00, illetve 13:00-15:30 óráig, pénteken pedig 8:00-12:00 óráig a +36-23-501-250 telefonszámon, e-mailben a sales(at)lapphungaria.hu e-mail címen!

Az egész vállalatunk nevében reméljük hogy mindenki egészségesen és kármentesen vészeli át ezt a helyzet. Amint valamilyen változás bekövetkezik, haladéktalanul tájékoztatjuk!

Szívelyes üdvözlettel:

az Ön LAPP Hungária csapata

Itt talál további információkat.