Webinar-ok

WebinarTuesday Landingpage

Izgalmas Online szemináriumok a kábeltechnika időszerű témáiban

Tapasztalja meg az izgalmas témákat és az átfogó szakmai ismereteket informatív, kompakt és interaktív formában webinar-jainkon. Hetente, minden kedden - regisztráljon most!

A Webinar nyelve német vagy angol.

Webináriumaink felvételeit megtalálja honlapunkon a My Lapp alatt a letöltésnél (My LAPP Bereich unter Downloads) pont alatt (Ügyfél regisztráció, belépési adatok szükségesek). Amennyiben még nem rendelkezik Ügyfél regisztrációval, itt megteheti.

Dátum Időpont Téma Előadó Jelentkezés/Felvétel
2020.05.05 11:00 (1 óra) ETHERLINE® ACCESS switch-ek
Gyors, kompakt és robusztus - átfogó termékportfóliónk az ipari switch-ek területén
J. Greger (Termékmenedzser) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.05.12 11:00 (1 óra) ÖLFLEX® CONNECT CHAIN: 8 egyszerű lépés vezet a tökéletesen konfigurált energialánchoz                Ebben a Webinar-ban megtapasztalhatja, milyen feltételek mentén tudja kiválasztani a tökéletes energialáncot, milyen médiumok (csövek, vezetékek) passzolnak a leginkább hozzá és hogyan lehet az optimális vezetékelrendezést megtervezni.

 P. Borovianova (Piacmenedzsment) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.05.19 11:00 (1 óra) Újdonságok - 2020 május                 Legyen kíváncsi és ismerje meg májusi termékújdonságainkat testközelből
C. Illenseer,              J. Weiss, J. Greger,    F. Hoertnagl (Termékmenedzsment)

Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.05.26 11:00 (1 óra) LAPP futureLap                    Újdonságok a boszorkánykonyhából: IIoT-megoldások, digitális kábelkódolás, cloud-jelölőrendszerek, single pair Ethernet.

F. Stonawski + Projektvezető (Innovation Management) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.05.27 11:00 (1 óra) Webinar LAPP Austria | A kábelekre és vezetékekre vonatkozó követelmények és azok helyes alkalmazása 
A kábelek és vezetékek alkalmazásával kapcsolatos követelményeiről, azok jelentőségéről és fontosságáról a megfelelő termékválasztásig, a főkatalógus és az e-shop hivatalos LAPP kiválasztó táblázatainak magyarázatával. A "kábelek és vezetékek helyes kiválasztása" kapcsán egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul!
D. Jackstadt (Termékmenedzsment) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.06.09 11:00 (1 óra) Industrial Ethernet: PROFINET - Ipari Ethertnet            PROFINET-az Ethernet-szabványok Ferrari-ja. Speciális jellemzők, topológia és portfólió a fizikai szinten


B. Kraus (Termékmenedzser) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.06.23 12:30 (1 óra) Ipari kommunikáció a robotikában (angolul)
Hogyan építsünk professzionális ipari robot kábelezést a PROFINET® kommunikációval

 

 

S. Vrbnjak (alkalmazás mérnök) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.06.24 11:00 (1 óra) Webinar LAPP Austria | Anyagtudomány, kémiai követelmények és a kábelek, vezetékek viselkedése tűz esetén Tudjon meg többet a kábelek felépítésében és a kábelek gyártásában használt szigetelőanyagokról és arról, hogy hol rejtőznek a különbségek a részletekben. Mit jelentenek a kábelek és vezetékek kémiai követelményei és a tulajdonságok tűz esetén a vevői alkalmazáshoz kapcsolódó igények szempontjából - itt megtudhatja!

 

D. Jackstadt (Termékmenedzsment)  Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads

 

2020.06.30 10:00 (1,5 óra) UL és NFPA                          Gépátvételi eljárás és installációs szabványok (UL, NFPA) az USA-ban / tipikus létesítési követelmények a fektetésre és installációs eljárásokra / bevizsgálási jegyzékek és tanusítványok. Névleges paraméterek. AWM Style. T. Merker (Termékmenedzser) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.07.07 11:00 (1 óra) Érintésvédelem az iparban Megbízható EMC az ipari alkalmazások számára. Amire ügyelnie kell. M. Jung / J. Strobel (Termékmenedzsment) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.07.14 12:30 (1 óra) Ipari Ethernet: Ethernet-alapú protokollok (angolul)
PROFINET®, Ethernet / IP, EtherCat, Powerlink, CC-Link: Lehetséges topológiák, aktív összetevők, hálózati problémák megoldása.
M. Artoli (marketing termékmenedzser) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.07.21 11:00 (1 óra) Vége a portfolió dzsungelnek- a megfelelő termékek az ipari kommunikációhoz Szakértőink segítenek Önnek, hogy mire kell ügyelniük a Cat. szabványok, protokollok, vezeték- és csatlakozótípusok kiválasztása során. R. Moebus (Vezető, ipari kommunikáció) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.07.28 11:00 (1 óra) ÖLFLEX® DC - kábelek egyenáramhoz
Az energiaforradalom megfelel az ipar 4.0-nak: technológiai vezetőként már átfogó portfóliót kínálunk egyenáram alkalmazásokhoz.

S. Caruso(termékmenedzser) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.07.29 11:00 (1 óra) Webinar LAPP Austria | Optikai kábelezés pofon egyszerűen Megmutatjuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő kábeleket, csatlakozókat és alkatrészeket, és hogyan végezzük el az optikai kábelezés egyszerű, gyors és költséghatékony lépéseit.
J. Burgholzer (Termékmenedzsment) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads
2020.09.22 11:00 (1 óra) ÖLFLEX® CONNECT Online segédletek

Bemutatjuk Önnek online eszközeinket, például szervo-konfigurátorunkat, energialánc-konfigurátorunkat, lánc-igénylőlapot, kábelkonfekció keresőt, és megmutatjuk, hogy mire alkalmasak. Ezáltal gyors áttekintést kaphat online szolgáltatásainkról, és azonnal elkezdheti a munkát velük.

Pavla Borovianova (Market menedzser ÖLFLEX® CONNECT) Webinárium felvételeinket itt találja: My LAPP/Downloads