ÖLFLEX® SERVO 719

A ÖLFLEX® SERVO 719 CY „kistestvére”

Az ÖLFLEX® SERVO 719 termékkel a LAPP vállalat meghajtás-technikai kábeleinek portfóliója bővül. A vezeték méltó követője az ÖLFLEX® SERVO 700-nak, és azért alkottuk, hogy az új, árnyékolatlan mérteket is figyelembe lehessen venni. A szervomotor-vezeték különösen vékony, és ezáltal olyan helyeken is alkalmazható, ahol különösen szűk a tér és nagy a csomagolásméret, továbbá ezen felül a polipropilén szigetelésnek köszönhetően kapacitásszegény. Így javulnak az EMC-tulajdonságok, és nagyobb teljesítményhossz valósítható meg. Különösen a feszültségcsúcsokkal, hullám-visszaverődésekkel vagy kapacitív szivárgó áramokkal küzdő ügyfeleink, illetve olyan ügyfeleink számára érdekes az ÖLFLEX® SERVO 719, akik nagyobb távolságokat kénytelenek áthidalni.

A köpeny PVC-ből készül, olaj- illetve UV-álló, és a szabadban is alkalmazható. A vezetéknek ezenfelül van még egy vagy két vezérlőpárja az elektromos fékhez és/vagy a hőérzékelőhöz.

Ezen túlmenően AWM-engedélyt kapott, ami által alkalmas az észak-amerikai exportra. Az IEC alapján a 0,6/1kV feszültségosztályba sorolták.

Tulajdonságok és előnyök áttekintése:

  • Lángálló és olajálló PVC-köpeny
  • Kapacitásszegény konstrukció a módosított érszigetelésnek köszönhetően
  • Rögzített, és esetenként mozgó felhasználáshoz
  • Kibővített mérettartomány
  • Az UL AWM Style 2570, ill. cUL AWM I/II A/B FT1 engedélynek köszönhetően exportált gépgyártáshoz is alkalmas

További információk: