ÖLFLEX® CONNECT SERVO

A Lapp újraértelmezi a konfekcionált szervo vezetékeket

A Lapp újraértelmezi a szervo vezetékek konfekcionálását: Az idei Hannover Messe kiállításon mutatta be a Lapp csoport az ÖLFLEX® CONNECT SERVO-t, a szervo konfekciók egy új fejlesztésű generációját, amellyel az elektromos meghajtás csatlakozási lehetőségei sokoldalúbbá, jobbá és világszerte elérhetővé válnak.


A Lapp ezzel a világújdonságával az iparág számára nyújtott kínálatát jelentősen kibővíti. Ezzel a Lapp sikeres változatokat vezet be minden szokványos meghajtásra vonatkozó szabványhoz. Minden változat széles választékban áll rendelkezésre M15 – M58 csatlakozóméretekben és 1,5mm² – 10 mm² kábelkeresztmetszetekhez. Emellett ügyfelünk három, Basic Line, Core Line és Extended Line teljesítmény-osztályból választhat. Kibővített portfoliójával a Lapp vállalat eleget tesz a felhasználók sokoldalú elvárásainak és minden alkalmazás forgatókönyvéhez a megfelelő megoldást nyújtja. A felhasználók számára további előnnyel szolgál az elektromágneses zavarokkal szembeni árnyékolás, amelyen az eddigi megoldásokhoz képest jelentősen javítottunk.

A termelésben a műszaki előnyök és ezenfelül a magasabb szintű folyamatstabilitás megvalósításához a Lapp saját maga új szervo vezetékeket fejlesztett ki. Az Intercontec cég az elejétől fogva bekapcsolódott a fejlesztési folyamatba, és a Lapp vállalattal szoros együttműködésben kifejlesztette a megfelelő csatlakozót, ami az új szervo vezetékekkel és a gyártási folyamattal együtt komplementer módon teljes rendszert alkot. A vezetékek és a csatlakozó rendszerek egy szintén maga a Lapp vállalat által kifejlesztett automatizált feldolgozási folyamatban a konfekcionált szervo vezetékek új rendszerévé alakulnak. Az ÖLFLEX® CONNECT SERVO konfekciókat 2015 júniusától először a stuttgarti fő telephelyen gyártjuk, további lépésekben a Lapp vállalat Ázsiában és Észak-Amerikában épít ki specializált termelési létesítményeket, ahol az új megoldások állandó, magas minőségben gyárthatók.

Legközelebb az ÖLFLEX® CONNECT SERVO júniustól a Siemens standard szerinti csatlakozókkal lép a piacra. Hét további csatlakozótípus érkezik, amelyek lefedik az összes iparban használatos szabványt.


ÖLFLEX® CONNECT SERVO

Az új ÖLFLEX® CONNECT SERVO konfekciók műszakilag jobbak a hagyományos megoldásoknál, és mindemellett világszerte elérhetők.