ÖLFLEX® 408 P / ÖLFLEX® 409 P

Csatlakozó- és vezérlővezetékek poliuretán köpennyel zord körülményekhez

Az ÖLFLEX® 408 P és ÖLFLEX® 409 P vezérlővezetékek a zord körülmények között alkalmazható, fokozott mechanikus és vegyi ellenálló képességgel rendelkező vezeték-választékba sorolódnak be. A külső köpeny poliuretánból készült, kopásálló, bemetszésálló és mindkét vezetéknek kiváló olajállóságot ad.

 

ÖLFLEX® 408 P / ÖLFLEX® 409 P

Integrált funkcióréteg

A PUR-vezetékek egy betoldást betöltő funkcióréteggel készülnek speciális PVC bázison. Ezáltal a külső köpeny elválaszthatatlanul összekapcsolódik a funkcióréteggel. Ennek a betoldásbetöltésnek a fokozott beszakítási magatartása által, az érszigetelés védelme érdekében a csupaszításkor a bevágási mélység csökkenthető, és a köpeny megmunkálása során fellépő többi jellemző probléma is megelőzhető. Ezáltal a köpeny leválasztása és lehúzása –csakúgy gépi mint kézi úton – jelentősen leegyszerűsíthető és biztonságosabban elvégezhető.

A vezetéknek ez a különleges designja jelentősen csökkentheti az érszigetelés sérüléseit, a hibásan csupaszolt vezetékdarabok utómunkálatait, valamint az anyaghulladékot. Ezzel Ön időt és költséget is megtakarít.

Ellenőrzött és tanúsított minőség

Az ÖLFLEX® 408 P és ÖLFLEX® 409 P vezetékek kialakítását és a megnevezett előnyeit a német VDE vizsgáló intézet, ill. az Észak-Amerikában való alkalmazáshoz az UL (Underwriters Laboratories) vizsgálta be és tanúsította. A vezetékek gyártását, annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségi elvárások is biztosítottak legyenek, rendszeresen felügyeljük.

Anwendungsbereiche

  • Eszköz- és készülékgyártás
  • Ipari és szerszámgépek
  • Futó- és szerelőszalagok
  • Mérés-, szabályozás- és elektrotechnika
  • Száraz, nedves és vizes termekben
  • Külterületen a hőmérsékleti tartományok felügyelete mellett
  • Ipari gépek olajos, nedves területein
  • Rögzített fektetéshez és esetenként mozgó felhasználáshoz

Beszámoló az új ÖLFLEX® 408 P és ÖLFLEX® 409 P termékekről és bemutatásuk