ETHERLINE® Cat. 7 FLEX

Gyors, gyorsabb, 7-es kategória

Az ipari környezetben nagy adatvolumeneket kell a lehető leggyorsabban, valamint biztonságosan az egyik készülékről a másikra továbbítani. Az ETHERLINE® Cat. 7 FLEX termékkel ETHERLINE® választékunk egy High-Speed multitalentummal bővül. Ez a termék az olyan gépek és a kapcsolószekrények kábelezésekor kap terepet, amelyeknél nagy az adatforgalom. Mindegy, hogy kamera-érzékelőkről, VoIP kommunikációról vagy patch kábelről van szó, az ETHERLINE® Cat. 7 FLEX nem hagy egy kívánságot sem teljesítetlenül – ami fontos követelmény az Ipar 4.0. területén.

A 10 GBit/s adatátviteli sebességgel és a 600 MHz frekvenciaterülettel a „High Speed“ kifejezés új értelmet nyer. Az ipari Ethernet területén új léptéket jelent a jelentősen korlátozott, 100 ± 5 Ω hullámellenállás is.

Az ETHERLINE® Cat. 7 FLEX az AWM Style szerint listázott termék, és ezáltal alkalmas az észak-amerikai védett területeken való alkalmazásra. A csak 6,4 milliméteres külső átmérőjét és a külső átmérő négyszeresének megfelelő hajlítási sugarát, ami tehát kevesebb mint 26 mm, a csekély érkeresztmetszetnek köszönheti. Rendkívül rugalmas, és max. 1000 Volt-os vezetékek mellett fektethető minden mechanikus védelem, mint leválasztólécek nélkül, ami ellenére az EMC-problémák kizártak. Az ETHERLINE® Cat. 7 FLEX tehát maximálisan kompatibilis és rendkívül rugalmas. Ideális a szűk helyeken történő felhasználáshoz, mint pl. kapcsolószekrényekben vagy a gép- és berendezésgyártás területén.   

Tulajdonságok és előnyök áttekintése:

  • helytakarékos és rugalmas
  • biztonságos adatátvitel, különösen rövid hosszokon
  • 7-es kategória szerinti magas adatátviteli sebességek 10 Gbit/s és 600MHz értékekéig
  • csekély, 100 ± 5 Ω hullámellenállási tolerancia
  • PUR külső köpeny
  • UL AWM Style 21576, 1000V Rating

További információk: