EPIC® MH MODULAR

Egy (szinte) mindenhez alkalmas csatlakozó.


Az új EPIC® MH négyszögletű ipari csatlakozó rendszer egy igazi sokoldalú tehetség. Az EPIC® MH MODULAR segítségével egyéni módon állíthat össze csatlakozásokat, és igazíthatja azokat mindenkori igényeihez. Így a felhasználó különböző vezetékek feladatait foghatja össze egy csatlakozón belül, és igényei szerint állíthatja össze a modulokat. Erről egy modulkeret gondoskodik, amelyet a LAPP csatlakozómodulokkal, vagy akár a piaci szabványok szerinti modulokkal szerelhet.

Nem csak jeleket, adatokat és energiaellátásokat egyesíthet a csatlakozórendszerrel - a házak széles választékának köszönhetően az EPIC® MH MODULAR a legkülönfélébb iparágakban alkalmazható problémamentesen. Az építődoboz rendszer az, ami egyedülállóvá teszi. A jövőben a részegységeket nem kell fáradságos munkával összecsavarozni vagy körülményes módon szorítókeretbe illeszteni, ehelyett egyszerűen csatlakoztathatók. Egy halk kattanás, és a modul máris a helyére rögzül. Ugyanilyen egyszerűen cserélhetők ki az egyes modulok - akár rendszerre is.

Az EPIC® MH MODULAR rendszernek köszönhetően csak egyetlenegy egyedi standard csatlakozóra van szükség sok helyett. A kábelek vagy egy SILVYN® védőcső rendszerrel kialakított házba vagy egy egyedi módon konfigurált házba integrálhatók – a sokoldalú csatlakozórendszer ezáltal lehetséges kombinációk millióját nyújtja.

Tulajdonságok és előnyök áttekintése:

  • 2-36 pólusú kialakítás
  • max. 100 Amper áramerősség
  • max. 1000 Volt feszültség
  • Adatok 100 megahertz per másodperccel az 5-ös kategória szerint
  • Szinte korlátlan kombinációs lehetőség

További információk:

Erről többet a webshop-ban talál