Solar - akció

Big picture solar 2020 1500x750 EN

Vásároljon Április 30. csütörtökig az ÖLFLEX® SOLAR XLWP és további akciós termékeinkből solar-berendezése biztonságos kábelezéséhez.

ÖLFLEX® SOLAR XLWP vízzáró köpenyű fotovoltaikus vezeték

ÖLFLEX® SOLAR XLWP solar-vezetékeink kiváló időjárás-, sérülés- és UV-álló tulajdonságokkal rendelkeznek. Az optimizált design révén a vezeték egy állandóan magas ellenállóságot tanúsít a vízzel szemben vízbe merített állapotban is.

Ezek a halogénmentes, duplán szigetelt és rácshálósított köpennyel rendelkező solar-vezetékek alkalmasak a szabadban földelt és nem földelt solar-eszközök összekötésére. Egyaránt alkalmasak a solar-panelek egymás közti, valamint az egyes modulsorok és az inverterek közti kábelezésre.

H1Z2Z2-K Rácshálósított fotovoltaikus vezeték

Rácshálósított fotovoltaikus vezeték az időjárásálló bevetésre solar-rendszerekben.

EPIC® SOLAR 4 Plus

Solar csatlakozó rendszer az időjárásálló kábelezéshez a solar-rendszerekben 1500V-ig. A csatlakozó a piacon járatos 4mm-es kontaktussal, dupla rögzítő elemmel. Kompatibilis a Multi Contact MC 4 rendszerrel (IEC 61076-1 szerint)

Krimpelő csatlakozás - huzal keresztmetszetekhez 10 mm²-ig.

Tartozékok fotovoltaikus berendezésekhez

 Még nem ügyfelünk az E-Shop-ban? Most itt tud jelentkezni és az előnyöket élvezni, úgy mint az Track&Trace szolgáltatást, aktuális szállítási határidőket és tetszőleges szállítási cím megadását, pl. közvetlenül az építési helyszínre.

 Az érintett akciós cikkek maximális rendelési összértéke 5.000,-€ (Rézbázis: 130) az akció teljes időtartamára (2020.03.01 - 2020.04.03). Az akció csak az E-Shop-on keresztül leadott rendelésekre vonatkozik. A LAPP Austria GmbH fenntartja a jogot, hogy az akciót előzetes bejelentés és indoklás nélkül bármikor befejezze.
Az akciós árak más kedvezményekkel nem összevonhatóak. Általános Üzleti Feltételeink az akcióra is érvényesek.