16/17. évi főkatalógus

COVER HK2016

Elkészült a 2016/17. évi új Lapp-főkatalógus: megújult megjelenéssel és több mint 1200 oldallal. Megtalálható benne valamennyi új termékünk és természetesen – szokás szerint – bevált márkatermékeink is. Innovációinkkal és széles termékválasztékunkkal abban szeretnénk támogatni Önt, hogy termékeit sikeresen tudja pozicionálni a piacon.

 

A kábel- és csatlakozástechnikai integrált megoldások és márkatermékek vezető gyártójaként fontosnak tartjuk a globális cselekvést. Ezért is jelenik meg főkatalógusunk az idei évben is ismét 15 nyelven: a német és az angol nyelven kívül többek között kínaiul, franciául és oroszul. A főkatalógus nemcsak a termékprogramunkat tartalmazza, hanem csatlakozástechnikai lexikonként is szolgál, amely sok fontos ötlettel és javaslattal segíti az Ön mindennapi munkáját. Információkat találhat benne a szükséges tanúsítványokról, a műanyagok kémiai ellenállásáról, valamint a vörösréz árának meghatározásához szükséges adatokról is.

 

Katalogdruck1

Fedezze fel újra a Lapp világát: Annak érdekében, hogy Önnek még jobb áttekintést tudjunk nyújtani, most közvetlenül a címlap belső oldalán találhatja meg valamennyi új termékünket. Az átszerkesztett bevezető oldalak emellett izgalmas betekintést engednek vállalatunk életébe és sokszínű márkakínálatunkba. Ebben a kiadásban is színes külső fülek segítenek Önnek abban, hogy sohase veszítse el az áttekintést. Ezenkívül a címlap belső oldalán ikonjegyzék található, amelynek ikonjai a termékoldalakon a terméktulajdonságokat és az ágazatokat jelölik.

 

Ha nem rendelkezik személyes példánnyal, itt igényelheti annak postai megküldését, illetve letöltheti pdf formátumban.