SKINTOP® CUBE: Egyszerű. Rugalmas. Biztonságos

SKINTOP® CUBE

 

Többszörös kábelátvezetőkből van néhány a piacon. Most sikerült a Lappnak még egyszerűbbé, gyorsabbá és biztonságosabbá tenni a többszörös kábelátvezető alapelvét.

 

A Lapp szakemberei által kifejlesztett SKINTOP® CUBE többszörös kábelátvezető rendszer csupán egy SKINTOP® CUBE FRAME-ből (keretből) és egyes SKINTOP® CUBE MODUL-okból (bepattintható, tömített modulokból) áll.

 

Gyerekjáték a CUBE modulok rögzítése a már konfekcionált kábeleken. Egyzerüen helyezze fel a CUBE-okat a kábelre és pattintsa be a keretbe – kész. A kábelt így tökéletesen rögzítette, rázkódás ellen biztosította, húzásmentesítette és IP 64 védelemmel.

 

A legegyszerűbb elv segiti a konfekcionált csatlakozoval ellátott kábelek kapcsolószekrénybe történő biztonságos, gyors és áttekinthető bvezetéséhez. És mindez speciális szerszámok, tömítő- és sikosítóanyagok nélkül.A Lapp ezzel forradalmasította a többszörös kábelátvezetők rendszerét. A változtatható befogási tartománnyal rendelkező szabadalmaztatott, bepattintható, tömített modulok 4 méretben kaphatók: 4-től 6 mm-ig, 6-tól 9 mm-ig, 9-től 12 mm-ig, valamint 12-től 16 mm-ig. Az üvegszál-erősítésű poliamid keretek két méretben kaphatók 16 vagy 24 pólusú csatlakozónyílásokhoz. Igy akár 10 előkonfekcionált kábelt is áttekinthető módon szerelhet be a legkisebb térbe.

 

Előnyök az Ön számára

  • Kevesebb összetevő a változtatható befogási tartomány révén, így minimalizálódik a raktári ráfordítás.
  • Karbantartási és szervizmunka esetén a keret rögzítve marad a házban.
  • A konfekcionált kábel egyszerűen és gyorsan ki- és beszerelhető.
  • A bepattintható, tömítő modulokat egyenként ki lehet venni.
  • A bepattintható modulokat a kábelkonfekció során rögtön be lehet tervezni. Ez további időt és pénzt takarít meg.
  • A SKINTOP® CUBE ellenálló az olajjal, zsírral, UV sugárzással és az ózonnal szemben.

 

A praktikus SKINTOP® CUBE SORTIMO® T-BOXX -szal megfelelően elrendezett alapfelszereltséget kaphat-kis csomagolási egységek, nagy változatosság! 

 

  

A SKINTOP® CUBE-ra vonatkozó műszaki részleteket megtalálja az Online Katalog/ e-shop-ban is