SKINTOP® CUBE MULTI

SKINTOP® CUBE MULTI


A géltechnikának köszönhető, fokozott hatékonyság.


A kerékpárnyeregből a kapcsolószekrénybe. Az új SKINTOP® CUBE MULTI többszörös kábelbevezető rendkívül nagy térkitöltő képességet, valamint optimális húzásmentesítést biztosít a teljes kábelkötegnek. Emellett lehetővé teszi a rendkívül kábelkímélő összeszerelést. Ezek az eőőnyök olyan rendkívül szilárd gél alkalmazásával érhetők el, amelyet eddig a sporteszközgyártás és az orvostechnika területe alkalmazott. Ezzel a géllel korábban például a kerékpárnyergekben és cipőbetétekben találkozhattunk. A kábelt egyszerően csak át kell tolni a rugalmas gélen. A kábelköpeny tapadási súrlódása biztosan rögzíti a kábelt.


A tömítőelem rugalmas géltechnikája nagy, változtatható befogási tartományt biztosít. Mivel ilyen módon nem kell kivenni az egyes betéteket a kábelek beszereléséhez, több munkalépés megtakarítható a szerelés során, így növekszik a hatékonyság. Végezetül ez az anyag azt is lehetővé teszi, hogy több vezetéket vezessen keresztül a rendszeren, mint a hagyományos módszer esetén. A térkitöltő képesség növekedése további hatékonyságot kínál, mert a ház a jövőben kisebb méretű lehet.


Alkalmazási terület:
A SKINTOP® CUBE MULTI-t mindenütt alkalmazni lehet, ahol csatlakozó nélküli kábeleket és vezetékeket vagy sűrített levegős tömlőket kell valamilyen házba bevezetni. A SKINTOP® CUBE MULTI nem konfekcionált kábelek és vezetékek, valamint folyadék- és sűrített levegő szállító tömlők beszerelésére szolgál a vezérlő-, kapcsolószekrény- és készülékgyártásban, valamint az automatizálástechnikában. Csomagológépeknél például számos pneumatikai és villamos vezetéket kell gyorsan lerakni és átvezetni a legszűkebb térben. A nagy térkitöltő képességű rendszerek kiváló megoldást jelentenek az ilyen feladatokra.
A SKINTOP® CUBE MULTI standard konfigurációkban és az egyéni vevői igényekre szabott elrendezésben is szállíthatók.

Jellemzői és előnyei egy pillantásra:

 

  • Nagy térkitöltő képesség, valamint optimális húzásmentesítés az innovatív géltechnikának köszönhetően
  • Kábelkímélő összeszerelés
  • Szerelési ráfordítás csökkenése
  • Nagy, változtatható befogási tartományok
  • Fokozott térkitöltő képesség
  • -30°C-tól +100°C-ig terjedő hőmérséklettartomány
  • Olaj-, zsír-, UV- és ózonálló
  • IP 65 / IP 66 védelem
  • Tűzveszélyesség: UL 94V-2 (önkioltó)


Valamennyi termékinformációt és műszaki részletet megtalálja online katalógusunkban és e-shopunkban.