ÖLFLEX® SERVO 719 CY

Szervomotor kábelek statikus és alkalmanként mozgó alkalmazáshoz

  

Kettőből egy - univerzális dizájn egyesíti magában az eddig két ÖLFLEX® SERVO kábellel elért teljesítményt. Már csak egy termék szükséges, ha növelni kívánja a teljesítményt és egyidejűleg csökkenteni szeretné az alkatrészek sokféleségét és a raktározási költségeket.

OELFLEX 1020010 PRODUCT 1

A jövőben új, fix vezetékezésre és az alkalmanként mozgó alkalmazásra szolgáló termék váltja fel elődjeit, az ÖLFLEX®SERVO 700 CY és az ÖLFLEX® SERVO 709 CY kábelt, így mostantól egy termékvonal biztosítja az összes eddigi és új tulajdonságot:

 

  • Feszültség osztály: U0/U 0,6/1 kV (VDE), ill. 1000 V (UL) teljesítmény- és vezérlőerekhez
  • A módosított érszigetelés kapacitásszegény szerkezetet biztosít
  • Láng- és olajálló PVC köpeny DESINA® orange színben árnyékolt teljesítménykábelekhez
  • Az exportorientált gépgyártók számára észak-amerikai UL és cUL AWM engedéllyel (USA és Kanada) rendelkezik 

 

Különös figyelmet érdemel a módosított érszigetelés, amely az alacsonyabb kapacitásértékek által nagyobb vezetékhosszt tesz lehetővé, csökkenti a levezetési áramot és kitűnik fokozott átütési szilárdságával. Emellett az eddigi UL/cUL engedéllyel rendelkező ÖLFLEX® SERVO 709 CY verziókkal összevetve vékonyabb külső átmérő valósult meg, ami sok helyet és súlyt takarít meg.

 

Előnyök:

  • A több szabványra vonatkozó engedély csökkenti az alkatrészek sokféleségét, továbbá időt, költséget és raktárterületet takarít meg.
  • Az alacsony üzemi kapacitásnak köszönhetően hosszabb vezetékeket lehet alkalmazni
  • Megfelelő számos hajtásgyártó szervomotoros rendszeréhez 

 

Az új ÖLFLEX® SERVO 719 CY méretkínálata felöleli a hajtásrendszer-gyártó követelményétől függően úgy a 4 eres motorkábeleket, mint a külön árnyékolt, 1 vagy 2 párból álló vezérlő- vagy jeláramkörökkel rendelkező szervokábeleket.

Átváltó táblázat (német)

Átváltó táblázat (német)

 

A flyerünkben (német) lévő átváltó táblázatban megtalálja a kifutó termékeknek az új ÖLFLEX® SERVO 719 CY típus megfelelőit. További műszaki információkért, árak és elérhetőségek iránt a Lapp Austria e-shop rendszerében tud tájékozódni.